Ons team

 

   
Gert Van Dyck
Vastgoedmakelaar
gert@infinityrealestate.be
03 325 69 44
 

 

 

 

Infinity Real Estate en Immoscoop werken vanaf heden samen !  

Beste,

Met gepaste trots kunnen we u meedelen dat Infinity Real Estate mede-eigenaar is van www.immoscoop.be. Sinds enkele maanden staat deze nieuwe vastgoedwebsite online en heeft op korte tijd zijn deel van de koek op de websitemarkt opgeëist. 

We hebben samen met collega-vastgoedmakelaars uit de provincie deze website opgestart na een grondige marktanalyse.  In het huidige overaanbod van websites, met elk zijn eigen toeters en bellen, was het voor u als consument - maar ook voor ons als professional - soms moeilijk zoeken.  IMMOSCOOP profileert zich als een uiterst gebruiksvriendelijke website die zich voornamelijk richt tot de vastgoedprimeurs.  Dat zijn woningen die nieuw op de markt komen en waar bijgevolg een meer dan gezonde interesse voor is.

Alle toonaangevende vastgoedmakelaars uit de ganse provincie hebben zich er mee achter gezet.  We nodigen u graag uit om in uw zoektocht naar een gepast pand het nieuwste van de markt te ontdekken op www.immoscoop.be.  Om het u zo comfortabel mogelijk te maken kan u zoeken zowel op regio, als op prijs en via een handige kaart.  Kosten noch moeite zijn gespaard om de essentie van een overzichtelijke website naar voren te brengen, probeer het maar eens …

Tot snel,

Infinity Real Estate - team