Buitenland

Spanje één van de meest populaire vakantieoorden van de Belgen.

De Costa del Sol, gelegen aan de Middellandse Zee, tussen Malaga en Gibraltar, biedt vakantieverblijven die voor iedereen toegankelijk zijn. Onze persoonlijke lokale adviseur maakt het voor u mogelijk om van dit zonnig oord te genieten op de manier die u wenst.

Onze landgenote, Gussie heeft zich gespecialiseerd in de vastgoedmarkt aan de Costa del Sol en zoekt aan de hand van uw criteria, op de volledige vastgoedmarkt, naar het tweede verblijf dat aansluit bij uw wensen. Een samenwerking met betrouwbare lokale vastgoedmakelaars maakt uw keuzemogelijkheden ruimer en objectiever. Met deze werkwijze krijgt u een totaaloverzicht van de mogelijkheden en wordt u onpartijdig geadviseerd.

Thomas en Gert spreken graag met u af voor een kennismakingsgesprek zodat we al uw exacte wensen kunnen overmaken aan Gussie die u nadien contacteert voor een gedetailleerde bespreking. 

verkocht
Appartement
 
Eén van de meest gewilde urbanisaties in Mijas Costa is Las Palmeras en dat is waar deze prachtige duplex penthouse met geweldig uitzicht g …
3 slpk
3 bdk
156 m²
283 m²
Mijas Costa