2600 Berchem België
De Villegasstraat 31
Bewoonbare oppervlakte 358 m²
Handelsoppervlakte 318 m²
Grond oppervlakte 290 m²

………… EUR

Oud – Berchem: Tenmidden van deze gezellige woonstraat met ruime parkeerstrook en bomen bevindt zich deze prachtige burgerwoning.
De Villegastraat is gelegen tussen de Uitbreidingsstraat en de Driekoningenstraat te Antwerpen/Berchem, nabij de R10 Binnensingel, op 2 km afstand van op-en afritten van de autostrade, het station ligt op wandelafstand. In deze wijk liggen scholen, restaurants als de Jane, Stanny en alle supermarkten binnen een straal van een km. Aangename wijk met gezinnen en zeer goede mobiliteitsscore.

Te renoveren burgerwoning anno 1900 (authentieke elementen als deuren/trappen/ houten ramen/ moluren en ornamenten bleven bewaard) met atelier opdeling (zie plannen):
inkomhal: voormalig koetsdoorgang met originele deuren en klinkers, plafond met originele moluren/ doorgang tot atelier/patio
kelderverdieping onder hoofdgebouw met meters: 50m
gelijkvloers: a)hoofdgebouw 77m² bureau, inkomhal in marmer met trap, werkkamer, authentieke keuken met hout en geslepen glas,
b)atelier 169m² sanitair, open patio met toegang tot atelier (magazijn of werkplaats
eerste verdieping: a)hoofdgebouw 77m² voorheen ingericht als appartement met inkomhal/toilet, links grote leefkeuken aan voorzijde huis en rechts woonkamer, kleine slaapkamer of bureau met terras.
b)atelier 149m²
tweede verdieping: a) hoofdgebouw 77m² voorheen ingericht als appartement, links 2 kamers aan voorzijde (1 slaapkamer/2 ingericht als waskamer) met in het midden badkamer met douche. Aan rechterzijde 2 kamers 1 masterbedroom en 1 kamer ingericht als atelier goudsmid met toegang tot terras.
derde verdieping: a) hoofdgebouw 77m² inkomhal met links 2 kamers met veluxramen 1 ruime slaapkamer, 1 deels vernieuwde badkamer met ligbad, rechterzijde 2 slaapkamers ook met veluxramen.
Zolder: geïsoleerd (rockwool) zadeldak met pannen. Deze kamer ligt nok van het zadeldak met pannen.
2 nieuwe verwarmingsketels met nieuwe leidingen gas en water. Ramen aan voorzijde zijn voorzien van dubbel glas in origineel houten kader. Achteraan ramen te vervangen.
Deze woning is ideaal als combinatie wonen/vrij beroep en heeft het potentieel om terug in zijn originele glorieuze staat gebracht te worden.

Interesse? Neem contact op via info@infinityrealestate.be

FINANCIEEL

Prijs:

…………. EUR

Kadastraal inkomen:

1266 KI

Beschikbaar:

Overeen te komen

ALGEMEEN

Type:

Herenhuis

Gevelbreedte:

7m

Bewoonbare opp.:

358m²

Staat:

Op te frissen

Bebouwing:

Gesloten

COMFORT

Parlofoon:

NEEN

Alarm:

NEEN

Gepantserde deur:

NEEN

INDELING

Woonkamer:

16m²

Keuken:

6m²

Eetkamer:

12m²

Slaapkamer 1:

16m²

Slaapkamer 2:

14m²

Slaapkamer 3:

14m²

Slaapkamer 4:

24m²

Slaapkamer 5:

24m²

Slaapkamer 6:

24m²

Badkamer 1:

12m²

Badkamer 2:

12m²

Kelder:

JA

ENERGIE

EPC-score:

350 kWh/m²

Beglazing:

dubbel

Ramen:

Hout

Elektriciteitskeuring:

Niet conform

Type verwarming:

Aardgas

RUIMTELIJKE ORDENING

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning:

JA

Dagvaarding:

IN AANVRAAG

Verkavelingsvergunning:

NEEN

Voorkooprecht:

IN AANVRAAG

LOCATIE