9150 Kruibeke België
Bazelstraat 25
Bewoonbare oppervlakte 230 m²
Grond oppervlakte 349 m²

………… EUR 

Kruibeke: op een boogscheut van Antwerpen gelegen, vlot bereikbaar met De Waterbus (17 min. vanaf Steenplein) en via de overzetdienst Hoboken, beiden op 15 min wandelafstand van de woning. Openbaar vervoer naar L.O. of met de wagen via de konijnenpijp of de Kennedytunnel. Heerlijk wandelen doet u hier in de pas heraangelegde Polders van Kruibeke.

Temidden van de dorpskern werd er in 1912 door de gemeentesecretaris opdracht gegeven om deze prachtige woning te bouwen in neogotische stijl.

Inkomhal met authentieke ornamenten -die verwijzen naar het gilde van de klompenmakers- en prachtige houten trap doorheen het huis. In de inkomhal vernieuwd toilet en vestiaire, onder de trap ziet u nog de toegangsdeur via dewelke vroeger het personeel de woning binnen moest komen!

Statige maar toch zeer gezellige familiewoning met ruimte voor iedereen, met als hart van het huis de eetkamer waar het fijn tafelen is in gezelschap, en men geniet van het zicht op de veranderende tuin door de seizoenen heen. In de open keuken is het aangenaam koken. Deze situeert zich in de veranda die tegelijk de woonkamer en eetkamer voorziet van voldoende natuurlijk licht. In de tweedelige woonruimte komt u zeker tot rust aan de kachel met een boek.

De grote aangelegde tuin met twee terrassen, tuinhuis en boomhut is een oase van groen

Op de eerste verdieping is er slaapruimte voor 4 personen in 3 slaapkamers waarvan twee aan de achterzijde liggen en 1 aan de voorzijde met originele ramen. De vernieuwde badkamer met inloopdouche is voorzien van alle moderne noden en heeft een ingebouwde wasruimte. 

Op de tweede verdieping een fijne ruime woon/leefruimte (ca. 50 m²) waar een puber zich onmiddellijk thuis zal voelen in de nok van het huis met eigen badkamer en toilet.

Het huis is opgeknapt met respect voor de authentieke elementen: Houten grenen vloeren, hoge plafonds met moluren, marmeren schouwen, oude cementtegels, originele voordeur en binnendeuren. Alle originele ramen in neogotische stijl vooraan werden behouden. Elektriciteit is conform, CV hoge rendementsketel, dak is geïsoleerd. 

Instapklare woning aangepast naar huidige normen, maar met karakter van meer dan 100 jaar geleden. 

Woonoppervlakte ca. 250m², grondoppervlakte ca. 350m²

Interesse? Neem contact op via info@infinityrealestate.be

FINANCIEEL

Prijs:

…………. EUR

Kadastraal inkomen:

KI 466

Beschikbaar:

Bij akte

ALGEMEEN

Type:

Gezinswoning

Gevelbreedte:

7,63m

Bewoonbare opp.:

230m²

Staat:

Instapklaar

Bebouwing:

Gesloten

COMFORT

Parlofoon:

NEEN

Alarm:

NEEN

Gepantserde deur:

NEEN

INDELING

Woonkamer:

30m²

Leefruimte:

40m²

Keuken:

12m²

Eetkamer:

13m²

Slaapkamer 1:

13m²

Slaapkamer 2:

16m²

Slaapkamer 3:

13m²

Slaapkamer 4:

15m²

Badkamer 1:

10m²

Badkamer 2:

8m²

Kelder:

15m²

Veranda:

12m²

Buitenruimte:

250m²

ENERGIE

EPC-score:

248 kWh/m²

Beglazing:

dubbel

Ramen:

Hout

Elektriciteitskeuring:

Ja,  conform

Type verwarming:

Radiatoren/kachels

RUIMTELIJKE ORDENING

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning:

JA

Dagvaarding:

IN AANVRAAG

Verkavelingsvergunning:

NEEN

Voorkooprecht:

IN AANVRAAG

LOCATIE