29649 Mijas Costa, Spanje
Calle Los Cipreses, Doña Teresa nr 7
Bewoonbare oppervlakte 180 m²
Terras 25 m²

269.000 EUR 

Genesteld op de grens tussen de twee prachtige plaatsen van Cabopino Golf ( Marbella) en Calahonda ( Mijas Costa) ligt deze prachtige volledig gerenoveerd herenhuis met uitzicht op zee. Een mooie gelegenheid om een ​​echt mooi huis aan de Costa del Sol aan te schaffen onder de Spaanse zon van Andalusië met uitzicht op de glinsterende Middellandse Zee, en met de prachtige golfbaan van Cabopino in de buurt . Dit herenhuis is gelegen in een kleine hechte gemeenschap van huizen die profiteren van de prachtige tuinen en het gebruik van een groot gemeenschappelijk zwembad, die is omsloten met kindvriendelijke hekwerk zodat kinderen veilig zijn terwijl u geniet van de zon en het zwembad. De woning wordt geleverd met een carport. Het  overvloed aan licht is opvallend waardoor de woning in zonlicht baadt. Op het gelijkvloers is er een grote nieuwe keuken (nieuwe toestellen met venster, belangrijk voor ventilatie ) en grote woon-/ eetkamer met prachtig zeezicht, eigen terras, openhaard en gasten toilet. Marmeren vloeren doorheen het hele huis. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het terras, door middel van een grote schuifpui . Een stenen trap van hier naar beneden leiden naar de tuin, en een verdere lager gelegen terras dat buiten de grote slaapkamer ligt. Alle 3 van de slaapkamers hebben openslaande deuren en genieten van een eigen terras. Er zijn 2 badkamers in perfecte staat met mooie houten deuren, zoals  in de rest van het pand. Dit is een herenhuis dat is sleutel op de deur. Binnen handbereik van de kust , commercieel centra,en alle openbaarvervoer , zou het de perfecte plek zijn voor een full-time thuis of als een vakantiewoning. Met alle plezier zullen wij een bezoek aan dit herenhuis voor u regelen. Bel ons vandaag!
Qua faciliteiten:

Vijf minuten van de kust met een goed aanbod van lokale restaurants, bars en supermarkten binnen handbereik, zullen de eigenaren van dit prachtige herenhuis genieten van zowel de rust als de stilte geboden door dit perfect ontworpen complex.

De luchthaven van Málaga ligt op 30min afstand van het appartement in Las Palmeras Calahonda, en Marbella op 15min afstand.

Meer informatie of wenst u een bezoek met persoonlijke begeleiding? Neem contact op via info@infinityrealestate.be

FINANCIEEL

Prijs:

269.000 EUR

Servicekosten:

200 EUR / maand

IBI-kosten:

918 EUR / jaar

ALGEMEEN

Type:

Herenhuis

Bewoonbare opp.:

180m²

Bouwjaar:

1993

Renovatiejaar:

2017

Bebouwing:

Gesloten

Verdieping:

niet van toepassing

Aantal verdiepingen:

3

Terras:

25m²

Parking:

JA

Tuin:

JA

COMFORT

Bewakingscamera’s:

NEEN

Lift:

niet van toepassing

Gemeubeld:

JA

INDELING

Woonkamer:

…m²

Keuken:

…m²

Berging:

JA

Bureau:

NEEN

Slaapkamer 1:

…m²

Slaapkamer 2:

…m²

Slaapkamer 3:

…m²

Badkamer 1:

…m²

Badkamer 2:

…m²

Toilet:

JA

ENERGIE

Energieverbruik:

172 kWh/m²

Uitstoot CO2:

44 kg CO2/m²

Beglazing:

Dubbel

Airco:

JA

Rolluiken:

JA

LOCATIE