Appartement Las Palmeras Calahonda

29649 Mijas Costa, Spanje
Calle Don Jose Orbaneja Blok 12, 3e verdiep, nr 9
Bewoonbare oppervlakte 110 m²
Terras 43 m²

235.000 EUR 

Eén van de meest gewilde urbanisaties in Mijas is Las Palmeras en dat is waar dit prachtige appartement met geweldig uitzicht gelegen is. Hoog boven de kust met zijn prachtige stranden, is Las Palmeras een zeer geliefde residentie met prachtige tuinen, goede faciliteiten en veel ruimte. Elk appartement is voorzien van zijn eigen ondergrondse parkeerplaats.

De inkomhal leidt u direct naar de grote eet-en woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige terras met zijn adembenemende uitzicht over de kustlijn van Mijas en vergezicht tot aan Malaga aan de ene kant en de afrikaanse kustlijn aan de andere. Op het riante terras is er voldoende ruimte om een eettafel en lounge-set te plaatsen en te genieten van de zon de hele dag door. De keuken is onberispelijk en is voorzien van keukenapparatuur van het merk Bosch en granieten werkblad.

Er zijn 2 slaapkamers in dit gerenomeerde Calahonda appartement. De master bedroom is aan de zuidelijke kant van het gebouw en geeft uit op het terras wat ideaal is om te kunnen ontspannen. De en-suite badkamer is voorzien van prachtig two-tone marmer op de vloeren en de muren en heeft dubbele wastafels met een full-size bad , deze badkamer laat niets te wensen over. De tweede slaapkamer is ook ruim en heeft eveneens ingebouwde kleerkasten. De badkamer is ook in goede staat en biedt alles wat je nodig hebt. Het pand wordt volledig bemeubeld aangeboden inclusief ondergrondse parkeerplaats en berging.

De appartementen in Calahonda’s Las Palmeras zijn zeer gewild vanwege het aantal geboden m2. Met zijn prachtige zwembaden en uitgestrekte grasvelden om in te wandelen en te ontspannen, is dit een geweldige plek om je s’avonds terug te trekken na een drukke dag aan het strand of op de golfbaan.

Qua faciliteiten:

Vijf minuutjes van de kust met een goed aanbod van lokale restaurants, bars en supermarkten binnen handbereik, zullen de eigenaren van dit appartement genieten van zowel de rust als stilte geboden door dit perfect ontworpen complex.

De luchthaven van Málaga ligt op 30min afstand van het appartement in Las Palmeras Calahonda, en Marbella op 15min afstand.

Meer informatie of wenst u een bezoek met persoonlijke begeleiding? Neem contact op via info@infinityrealestate.be

FINANCIEEL

Prijs:

235.000 EUR

Servicekosten:

140 EUR / maand

IBI-kosten:

744 EUR / jaar

ALGEMEEN

Type:

Appartement

Bewoonbare opp.:

110m²

Bouwjaar:

2006

Renovatiejaar:

2017

Bebouwing:

Gesloten

Verdieping:

3

Aantal verdiepingen:

4

Terras:

43m²

Parking:

JA

Tuin:

JA

COMFORT

Bewakingscamera’s:

JA

Lift:

JA

Gepantserde deur:

JA

Gemeubeld:

JA

INDELING

Woonkamer:

…m²

Keuken:

…m²

Berging:

JA

Bureau:

NEEN

Slaapkamer 1:

…m²

Slaapkamer 2:

…m²

Badkamer 1:

…m²

Badkamer 2:

…m²

Toilet:

JA

ENERGIE

Energieverbruik:

90,80 kWh/m²

Uitstoot CO2:

15,77 kg CO2/m²

Beglazing:

Dubbel

Airco:

JA

Rolluiken:

JA

LOCATIE